PARTNERS

Dimitri

Visiontainment

Al meer dan 10 jaar werk ik samen met Dimitri en Jacqueline aan diverse projecten. Van corporate film tot worstelshow en van eigen content tot event opnames. We vullen elkaar goed aan en werken met veel plezier samen.

Pure You Photography

Een van de fijnste fotografen om mee samen te werken. Mandy is creatief en voelt feilloos aan wat bij jou past. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar en dat zie je terug in de beelden! We wisselen vaak ideeën en technieken uit.

Reinier Tetteroo

Vanaf de basisschool zijn we al vrienden en delen we onze passie voor film en techniek. Naast een fantastische DP is Reinier erg creatief in het ontwikkelen van handige tools voor o.a. live events en projecten.

Jildw

Hoewel ik niet veel projecten met Jildw heb gedaan, zijn de projecten wel enorm leuk en leerzaam. Ze is een geweldige regisseuse en scriptschrijver. Met haar samenwerken betekent voor mij een professionele aanpak.

Budgetcam

Met de grote diversiteit aan projecten komt ook een grote diversiteit aan apparatuur. Daarom huur ik graag bij Budgetcam. Goed advies, goede prijzen en zeer flexibel. En oh ja, hun events zijn ook zeker de moeite waard!

Word ook partner!

Door samen te werken bereik je meer. Stuur me een mailtje om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!