PORTFOLIO

Hoewel StoryBart pas in 2019 is opgericht, ben ik al meer dan 10 jaar actief bezig met creative media. Zie hier de producties die ik heb gedaan en waar ik aan heb meegewerkt.

VG Hackathon

Zowel in 2018 als in 2020 zat ik in het organisatieteam van de VG Hackathon. Naast die rol verzorgde ik de trailer, 'Road to Demoday' film, livestream en alle visuals tijdens Demoday. In deze producties werkte ik samen met Visiontainment en technici van de Rabobank.

Wheelchair Skills Event 2019

Het Wheelchair Skills Event is een spektakel voor iedereen in een rolstoel. Tijdens het event heb ik in samenwerking met Visiontainment alle deelnemers aan het skills-parkours vastgelegd. De wedstrijden zijn terug te zien op YouTube en Facebook en deze beelden zijn gebruikt voor een item in het NOS Jeugdjournaal en Het Klokhuis.

zorgtheater

Met het cabaretstuk Het Ministerie van Latere Zorg belicht Buro Strakz de noodzaak en uitdagingen van zorgtechnologie. Ik heb voor deze productie een video gemaakt die tijdens de show wordt getoond en ik heb een van de voorstellingen vastgelegd om er vervolgens een trailer van te maken.

Middin

Voor Middin heb ik diverse projecten gedaan. Cliƫntprofielen gefilmd om te laten zien aan de buitenwereld wie nou eigenlijk die mensen met een beperking zijn, diverse filmpjes over innovaties gemaakt, livestream tijdens de opening van een nieuwe locatie, een online radiostation opgezet en Middin gevolgd tijdens de Zorgmarathon.