Hi, ik ben Bart. Ik ben geluidsman, cameraman, creatieveling, tech-head, zorgtechnoloog en koffieliefhebber. Naast mijn baan in de gehandicaptenzorg ben ik altijd bezig met creatieve projectjes. De ene keer is het een song componeren, de andere keer een filmpje maken. In dat proces vind ik het enorm gaaf om nieuwe technieken en skills te leren. Telkens een stapje mooier, groter, beter, professioneler is wat mij helpt om verhalen nog beter neer te zetten. 

Een idee, ruwe schets of script is pas het begin. Vaak dreigt de creativiteit weg te vloeien als je jouw verhaal steeds gedetailleerder en uitgebreider probeert uit te schrijven. Daarom geloof ik in samen creëren en vooral visueel maken. Als je kiest voor StoryBart, kies je voor aandacht en detail. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we ruim de tijd om je ideeën en wensen zo helder mogelijk in kaart te brengen. Samen brainstormen en de diepte in duiken om zeker te weten dat ik begrijp wat er in jouw hoofd zit. Op basis van dit gesprek zal ik een voorstel doen en indien gewenst kunnen we het voorstel verder vormgeven in een tweede gesprek. Niet alleen het verhaal moet kloppen, maar ook de composities van elk shot, de belichting, het geluid, de muziek, het tempo van de edits, alles hangt samen om een goed verhaal tot leven te laten komen. Aan het definitieve voorstel koppel ik een vrijblijvende offerte. Mochten er specifieke uitdagingen zijn met betrekking tot het budget, de tijd, de ruimte of andere zaken zoeken we samen naar alternatieven en compromissen.

Bij StoryBart kun je terecht voor diverse creative media. De focus ligt op film en audio, maar er is van alles mogelijk wat buiten deze termen valt. Wil je jouw verhaal in een video kwijt? Dat kan! Wil je eindelijk de stap zetten om je eigen nummer op te nemen? Dat kan! Heb je jingles nodig voor je eigen podcast of radiostation? Geen punt! Of het nou gaat om een pakkende video voor social media, een professionele productie voor op groot scherm of het opnemen van je eigen muziek: bij StoryBart kijken we samen naar de beste oplossing.

Raak geïnspireerd door de projecten die ik eerder heb gedaan!

Neem vrijblijvend contact op voor meer info of een offerte.

StoryBart werkt graag samen met andere creatievelingen.